USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ковельським комунальникам передали обладнання з німецького міста-партнера

6 Вересня 2023 12:36
У Ковель з міста Барзінгхаузен прибув черговий гуманітарний вантаж. З-поміж іншого, партнери передали частину обладнання з пакета безплатної допомоги від GIZ, що фінансується Федеральним урядом Німеччини для українських міст, які мають побратимів у Німеччині.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

«Наші партнери з перших днів війни багато допомагають місту. Ми суттєво підсилили технікою та обладнанням комунальні підприємства. Приємний бонус Ковель отримав від німецьких міст – Саарбрюкена та Барзінгхаузена, які подбали про два пакети допомоги. Мікроавтобус «Форд Транзит» ми привезли ще в липні. Очікуємо ще на іншу заявлену техніку. Велике спасибі меру Барзінгхаузена Хеннінгу Шуенгофу, Саарбрюкена – Уве Кондрадту та їхнім командам, що вони знайшли час, доклали зусиль, аби все це спрацювало», – коментує міський голова Ігор Чайка.
Усе обладнання передали РЖКП №1. Це – бензопили, відбійні молотки, різноманітні прилади, а також генератор потужністю 5 кВт.

Читати ще: Ковель співпрацюватиме з німецьким містом Саарбрюкен

За словами начальника РЖКП№1 Віктора Солов’янчука, усе дуже продумано – до інструментів є комплектувальні, запас мастил, замінні блоки. Обладнання високоякісне, від відомих виробників.
«Ми дуже задоволені. Тут те, що необхідне нам у повсякденній роботі. Це – набори для столярів, покрівельників, сантехніків, механіків. Щиро вдячні нашим німецьким партнерам за такий подарунок», – додає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus