USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Ковельську екстренку відремонтують за 14 мільйонів

Сьогодні 10:08
Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф запланував капітальний ремонт адміністративного корпусу, що на вулиці Богдана Хмельницького, 17 у Ковелі.

Тендер на відповідні роботи центр оголосив на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 24 липня. Аукціон стартує 25 липня.

Очікувана вартість робіт – 14,475 мільйона гривень.

Як вказано в супровідній документації, капітальний ремонт адміністративного корпусу екстренки в Ковелі включатиме заміну дверей і вікон, розбирання цегляних перегородок, штукатурення і шпаклювання стін, облицювання поверхонь керамічними плитками, улаштування цементної стяжки та покриттів із ламінату, облаштування стель, заміну покрівлі, утеплення фасадів мінеральними плитами, вимощення біля ґанку бруківки, сантехнічні роботи, встановлення унітазів, умивальників, водонагрівача, душу, встановлення опалювальних котлів, електромонтажні роботи, встановлення блискавкозахисту та пожежної сигналізації тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 30 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний капітальний ремонт буде становити 10 років.

Читати ще: На реконструкцію Луцької райлікарні витратять понад 20 мільйонів

Нагадаємо, Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання запланувало реконструкцію будівлі центральної районної лікарні, а саме – добудову приміщення для розміщення магнітно-резонансного томографа та розширення реабілітаційного відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus