USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Ковельська громада вже готова прихистити понад 500 постраждалих із Херсонщини

8 Червня 2023 14:27
На території Ковельської територіальної громади готові розмістити 550 осіб, які постраждали внаслідок підриву російськими військами дамби Каховської ГЕС. Постраждалим підготували місця, зокрема, у закладах шкільної та позашкільної освіти.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

«Працюємо за результатами наради, що відбулася в обласній військовій адміністрації, з питань відправлення гуманітарної допомоги не лише до Херсонської, але й Дніпропетровської та Запорізької областей», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Повідомили, куди на Волині звернутися переселенцям з підтоплених районів

На гарячу лінію Ковельського міського голови надходять повідомлення і від мешканців сусідніх громад про те, що там готові прихистити в себе людей із постраждалого підтопленого регіону.

Усі, хто хочуть і мають можливість долучитися до формування бази резервного житла, можуть залишити своє повідомлення на номер лінії 0 800 219 019.

Російські війська вночі 6 червня здійснили підрив Каховської ГЕС. Її повністю зруйновано через підрив машинної зали зсередини, станція відновленню не підлягає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus