USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Ковельська громада отримала ще один шкільний автобус за понад мільйон гривень

20 Серпня 2022 16:13
Днями Ковельська громада отримала шкільний автобус. Його загальна вартість – 1 мільйон 950 тисяч гривень. Половина цієї суми –975 тис. грн – кошти місцевого бюджету. Їх було перераховано ще у минулому році. Ще 975 тис. грн – кошти державної освітньої субвенції.

Це уже другий шкільний автобус, який буде в користуванні громади, повідомляє Ковельська міська рада.

«Плануємо, що автобус буде закріплений за школами наших старостинських округів і возитиме дітей із сільських шкіл громади, де немає укриттів, у заклади освіти Ковеля, які мають умови для очного навчання. Якщо таке, а не дистанційне навчання, все ж буде», – зазначає міський голова Ігор Чайка.

Спеціалізований автобус для перевезення школярів «Богдан А22412» пасажиромісткістю 29 місць обладнаний за всіма вимогами щодо шкільного транспорту в Україні. Сидіння в автобусі обладнані пасами безпеки, підголівниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів.

Читати ще: У громадах Волині частину шкільних автобусів віддали ЗСУ. Як довозити учнів?

До слова, таким же транспортним засобом у 2020 році організовано перевезення учнів із с. Колодниця до закладів загальної середньої освіти №9 та №12 Ковеля.
Нагадаємо також, нині у Ковелі активно готуються до нового навчального року. Відомо, що у 10 громадах на Ковельщині діти матимуть змогу навчатися офлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus