USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Закликав приєднати Донбас до Росії: ковельчанин сидітиме у в'язниці за поширення антиукраїнського контенту

6 Липня 2023 11:57
За публічні заклики до зміни меж території України волинянин сяде за ґрати.

Про це інформують у пресслужбі Управління СБУ у Волинській області.

Слідчі СБУ зібрали беззаперечні докази вини волинянина, який у мережі Інтернет закликав до змін меж території та кордону України.

Співробітники СБУ встановили, що житель Ковельського району створив у соціальній мережі групу, де розміщував деструктивний контент. Зокрема, зловмисник стверджував, що Донбас повинен стати російським, його необхідно приєднати до росії, і цей процес незворотній.

У телефоні волинянина оперативники виявили також листування з особою, яка спонукала до розміщення ворожого контенту в мережі Інтернет та обіцяла відповідну оплату за це.

На підставі зібраних слідчими СБУ доказів суд визнав зловмисника винуватим за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України та призначив йому 3 роки та 3 місяці позбавлення волі.

Служба безпеки наголошує на невідворотності покарання за злочини проти нашої держави.

Розслідування проводили співробітники СБУ у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Липня 2023 13:40
покарання зрадників різного роду і 'любітєлєй йоб@нфюрера всєя нєдоросії' має обов'язково включати виправні роботи з відновлення пошкодженого кацапами житла українців, інакше на їх перевиховання не слід розраховувати, вони можуть стати ще більш агресивним дегенератами, корисна праця зробила з мавпи людину, можливо, і цим 'ущєрбним' допоможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus