USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ковельчани зібрали 800 пасок для оборонців Бахмута

20 Квітня 2023 22:28
На Волинь приїхали військові, які стоять на обороні Бахмута. Бійці перебувають у нашій області на бойовому злагодженні та ротації. Аби Великодні свята у них минули як належить – зі святим хлібом, ковельські освітяни напекли для воїнів 800 пасок.

Акцію «Паска для воїна» днями організували освітяни Ковельської громади на площі Героїв Майдану, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Колективи шкіл та садочків громади зібрали для українських захисників великодній хліб. Загалом 800 пасок отримали бійці 111-ї бригади тероборони, які повернулися з-під Бахмута і зараз перебувають на бойовому злагодженні та ротації на Волині.

Ковельський міський голова Ігор Чайка наголосив, що це вияв вдячності воїнам від жителів громади.

Перед тим як передати великодній хліб військовим, його освятили та благословили священнослужителі.

Акція «Паска для воїна» в Ковелі відбулася вже вдруге. Окрім великоднього хліба, бійцям передали домашнє печиво, листівки та малюнки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus