USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Ковельчани – переможці всеукраїнських змагань з кікбоксингу та французького боксу

7 Жовтня 2020 07:20
1-4 жовтня ковельчани одночасно змагались на двох турнірах – Кубку України з кікбоксингу ВАКО в Черкасах та чемпіонаті України з французького боксу «Сават» в Одесі.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

У Черкаси поїхали 19-річні вихованці КДЮСШ їм Є. Кондратовича Роман Кухта (у вазі до 60 кг) та Ян Варакін (до 75 кг). Здобувши перемогу у двох колах змагань, наші спортсмени посіли перші місця та стали володарями Кубка України серед чоловіків.

На «Сават» був відряджений чемпіон України 2018 року, учасник АТО, 25-річний Роман Вдовиченко. Ковельчанин у видовищній манері здолав двох представників Одеси та вперше виборов звання чемпіона України з французького боксу «Сават». Тепер у Романа в планах поїздка на ліцензійний чемпіонат Європи в Грецію.

Для наших хлопців це були перші поєдинки після тривалої перерви на карантин, тому високі результати далися непросто.

Тренуються спортсмени під керівництвом Віталія Тимофєєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus