USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Ковельчанка виборола золото на боксерському турнірі в Німеччині

20 Грудня 2020 18:36
Спортсменка з Ковеля Тетяна Коб здобула перемогу на боксерських змаганнях у Німеччині, де вона представляла Україну у складі збірної.

Про це повідомляє Район.Ковель.

Національна жіноча збірна України з боксу завершила виступи на представницькому міжнародному турнірі «Cologne Boxing World Cup», який відбувався у німецькому місті Кельн 18-19 грудня.

Чемпіонкою змагань стала одна з найбільш досвідчених спортсменок збірної – ковельчанка Тетяна Коб (51 кг). Вона перемогла у фіналі Урсулу Готтлоб з Німеччини.

«Дякую всім за підтримку: коханому чоловіку, рідним своїм, друзям, дорогим для мене, близьким для мене людям, колегам, дякую всім-всім, хто вірив в мене. Дякую тренерам – Рогатіну В. В., Гордієнку С. В., Потапюку М. М. – за чудову підготовку. Іду до України, додому, до рідного міста Ковеля з перемогою!», – написала Тетяна в інстаграмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus