USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ковель уперше приймає чемпіонат України зі стрільби з лука серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату

Сьогодні 20:55
Сьогодні Ковель зібрав сильних духом людей. На стадіоні «Локомотив» вперше проходить чемпіонат України зі стрільби з лука серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату. У ньому беруть участь команди Волинської, Житомирської, Львівської, Івано-Франківської, Харківської, Черкаської областей та міста Києва.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Привітав спортсменів та побажав їм вдалого виступу міський голова Ігор Чайка: «Це велика честь приймати такі змагання, дуже раді бачити усіх вас у нашому місті. Впевнений, що ви обрали правильну локацію для зустрічі. Наш стадіон збудований, щоб тут вирували спортивні пристрасті, люди виборювали свої особисті перемоги. Та головне – нам спільної великої Перемоги і миру».
Серед тих, хто приїхав на чемпіонат – спортсмени, які представлятимуть Україну на Паралімпійських іграх у Парижі – Руслан Цимбалюк, Ганна Шевченко, Василь Наумчук, Сергій Атаманенко.

Руслан Цимбалюк каже, що на цих змаганнях він має відпрацювати певні елементи, щоб впевненіше себе почувати у Франції: «Ми були на чемпіонаті Європи в Італії, хочу сказати, що у Ковелі умови для змагань значно ліпші. Стадіон – супер. Тут можна проводити ігри європейського рівня».
Артем Скрипник, киянин. У перший день війни він зі своїми друзями пішов у військкомат. Біля Бахмута втратив ногу.

Читати ще: Два золота, срібло та акредитація на Олімпійські ігри: волиняни вдало виступили на чемпіонаті України з велоспорту

«Спорт допомагає у житті, тут – мої друзі, які підтримують. І перші успіхи, яких вдається досягти під керівництвом наставника, з допомогою колег. Це важливо для мене», – розповідає спортсмен.
Змагання продовжуються. Усіх ковельчан запрошують повболівати за спортсменів, підтримати їх у боротьбі за медалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus