USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Космічна подорож для лучан від MOTANKA. Фоторепортаж

5 Квітня 2021 11:26
Замість важких гітар – акустична, замість містичного металу – легка музика, яка допомагала поєднатися з космосом. У Луцьку гурт MOTANKA відіграв для фанатів акустичний концерт.

Сцена в ГаРмИдЕр ангар-stage традиційно була прикрашена ляльками-мотанками, глиняними іграшками та тотемами, а самі музиканти вийшли на сцену босоніж у вбраннях з елементами вишивки.

Першим для рідної публіки вони виконали трек «Десь у горах». Спочатку було незвично чути лише акустичну гітару у поєднанні з іншими звичними для гурту музичними інструментами, але глядачі швидко звикли до відсутності важких ритмів та поринули в атмосферу легкої гіпнотичної музики.
«Наш перший концерт у цьому році відбувається саме в Луцьку і нам дуже приємно, що сьогодні зібрався цілий зал. Ми дуже вам вдячні, оскільки родом з Волинської області… Дуже любимо свою землю, тому ця пісня спеціально для нашої Волинської землі», – сказав соліст Віктор (Верба) Жалнін перед виконанням композиції «Ой ти моя Земле».
Попри те, що звучання акустичне, драйву було чимало, зокрема під час пісень «Босими ніжками» та «Небо».
Виконавши крайній трек, музиканти подякували фанатам та покинули сцену, однак не могли відмовити своїй рідній публіці виконати ще одну пісню.

«Ми тут репетирували, писали ці пісні. Зараз відчуваємо себе ніби на репетиції, а ви прийшли до нас в гості», – звернувся до залу соліст. Наостанок музиканти зіграли чи не найвідоміший трек «Verba», який у поєднанні з кліпом розповідає про важку історію українського народу.
Подякувавши лучанам, Motanka під овації завершила концерт.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ех Показати IP 5 Квітня 2021 12:03
Я б ще сходила...
1+1 до Ех Показати IP 5 Квітня 2021 15:12
Сходиш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus