USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Кошти «округів без депутатів» контролюватиме комісія Луцькради

29 Листопада 2017 17:36
Постійна комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження контролюватиме кошти, які передбачені програмою підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020.

Про це йшлося 29 листопада під час чергового засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Так, депутат Микола Яручик запропонував створити тимчасову комісію, яка б контролювала кошти, що передбачені програмою підтримки ініціатив виборців.

Депутат Микита Рабан зауважив, що більш ефективним буде розподіл коштів постійною профільною комісією міської ради, а не тимчасовою. Та запропонував, аби кошти контролювала постійна комісія міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.
Крім того, обранець громади порекомендував обрати головою комісії Андрія Козюру, а не Андрія Покровського, як передбачає проект рішення.

Втім, депутат Микола Яручик наголосив, що у вересні Микита Рабан голосував за проект рішення Андрія Покровського. Також, з його слів, секретаріат розсилав пропозицію, аби фракції надали кандидатів на входження у цю комісію.

Своєю чергою, Микита Рабан зазначив, що, коли він голосував за проект рішення, то підтримував ідею щодо врахування пропозицій від громадян. Також, каже Рабан, тимчасові комісії показали себе гірше у роботі, ніж постійні.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук звернув увагу на те, що рішення кожної комісії носить рекомендаційний характер і остаточне рішення все одно прийматиметься сесією міської ради.


Депутати підтримали пропозицію Микиту Рабана та проголосували в цілому за проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus