USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Корпус волинського вишу відремонтують

7 Квітня 2024 17:04
Волинський національний університет імені Лесі Українки запланував капітальний ремонт покрівлі будівлі аудиторно-лабораторного корпусу № 2, що на вулиці Банковій, 9 у Луцьку.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 11 квітня.

Очікувана вартість робіт – 3,6 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, капітальний ремонт покрівлі будівлі аудиторно-лабораторного корпусу № 2 Університету імені Лесі Українки включатиме улаштування покрівель із полівінілхлоридних мембран з утепленням мінеральною ватою, встановлення дефлекторів, улаштування пароізоляційної плівки, улаштування парапету, встановлення лійок з підігрівом, монтаж металоконструкцій сходів, майданчиків, огороджень, улаштування вентканалів, блискавкозахист, облаштування електропідігріву водостічних воронок тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 жовтня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Як ми писали, Університет імені Лесі Українки планує термомодернізацію навчального корпусу № 6, що на вулиці Ковельській, 15 у Луцьку. Виш оголосив тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт корпусу. На Ковельській, 15 розташований корпус факультету культури і мистецтв ВНУ.

Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Університетом імені Адама Міцкевича в Познані

Нагадаємо, делегація ВНУ у Страсбурзі взяла участь у зустрічі координаційної групи «Співпраця європейських та українських університетів: стан та перспективи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus