USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Корпус міської лікарні в Луцьку реконструюють за 9,5 млн

20 Серпня 2020 10:44
Луцьк отримав 9,5 мільйона гривень із державного бюджету на реконструкцію корпусу міської клінічної лікарні під відділення екстреної медичної допомоги.

Про це йшлося 20 серпня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як поінформувала директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, бюджету міста Луцька надійшла субвенція з державного бюджету на реалізацію проєктів із реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах на 2020 р. у сумі 9,5 мільйона гривень.

Ці кошти спрямують на реконструкцію основного (лікувального) корпусу комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня» на проспекті Відродження, 13 (реконструкція частини приміщень лікарні під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги).

Із метою освоєння коштів внесли зміни до проєкту бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 20 Серпня 2020 12:39
А Чим раніше думали? А чого ніхто не доглядав? А саме головне, що через 40 років хана вашому ремонту буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus