USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Корпус дитячого реабілітаційного центру біля Луцька планують реконструювати

9 Червня 2024 21:10
Спальний корпус та навчальне приміщення Волинського територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства планують реконструювати. Йдеться про приміщення на вулиці Вишнева, 25 у селі Жабка Луцького району, де розташований Центр комплексної реабілітації «Фенікс».

Відповідний тендер оголошено на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 10 червня. Аукціон розпочнеться 11 червня.

Очікувана вартість реконструкції – 11,728 мільйона гривень.

Читати ще: За моделлю «Барнахус»: біля Луцька надаватимуть допомогу дітям, які постраждали від злочинів

Як вказано в технічному завданні, реконструкція спального корпусу та навчального приміщення центру реабілітації включатиме улаштування фундаментів, гідроізоляцію стін і фундаментів, кладку окремих ділянок цегляних стін, мурування стін і перегородок, укладання перемичок, улаштування стяжок, утеплення покриттів плитами з мінеральної вати, улаштування перекриттів і покрівель, вогнезахист конструкцій, встановлення дверей і вікон, шпаклювання стін і перегородок, їх фарбування, теплоізоляцію фундаментів, утеплення фасадів, улаштування вимощення з бруківки, ремонт входів у підвал, прокладання трубопроводів каналізації та водопостачання, електромонтажні роботи, блискавкозахист, встановлення системи пожежної сигналізації та інше.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня 2025 року.

Гарантійний термін на проведену реконструкцію становитиме 10 років.

Читати ще: Попросили 200 мільйонів на новий корпус: міністр охорони здоров’я оглянув дитячий реабілітаційний центр поблизу Луцька

Відзначимо, що Центр комплексної реабілітації «Фенікс» розрахований на 130 стаціонарних ліжок, в тому числі 100 дитячих для здійснення лікувальної реабілітації хворих, з них 30 ліжок комплексної реабілітації і 30 ліжок для батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus