USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Концерти, майстер-класи та виставка-ярмарок: Прилуцьке запрошує на святкування дня села

11 Липня 2021 07:00
12 липня о 15.00 на території Будинку культури с. Прилуцьке відбудеться свято села.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У концерті під назвою «Петра і Павла – святковая днина, веселись, Прилуцька родино!» відбудуться виступи учасників творчих аматорських колективів Прилуцького будинку культури (вокальний гурт «Перевесло», сімейний вокальний ансамбль «Дзвони», чоловічий квартет «Жайвір»). До участі у концертній програмі запрошені – вокальний гурт «НотаНео» (КМЦ «Красне»), Уляна Томчук та Олександра Голощук (солісти народного аматорського оркестру народних інструментів «Волинянка» Палацу культури міста Луцька).

Учасники зразкової театральної студії «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька для юних глядачів представлять виставу-гру «Клоунські витівки».

Яскравим доповненням до свята стануть конкурси та вікторини для дітей, майстер-класи з ліплення виробів з глини, розпису печива, виготовлення ляльки-мотанки, соломоплетіння та аква-гриму.

У рамках заходу відбудеться виставка-ярмарок виробів майстрів народної творчості с. Прилуцьке.

Завершиться свято етно-дискотекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus