USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Концерт, майстер-класи та розваги: на Волині пройшов фестиваль громад

9 Серпня 2021 22:54
У селі Задиби Ковельського району відбувся районний фестиваль громад «Живи та міцній, Україно, під прапором неба й родючих ланів».

Про це інформує Волинське регіональне відділення Асоціації міст України.

Його ідейними натхненнями стали Ковельська районна рада і Ковельська РДА. Таким чином, в районі розпочалася серія заходів, присвячена 30-річчю незалежності України.

Захід став особливим об’єднувальним моментом для 23 громад новоутвореного Ковельського району Волинської області. Фестиваль відбувався на території угідь фермерського господарства «Перлина Турії» – просто серед ланів пшениці та соняшникових полів.

Зауважимо, що це перший, але великий фестиваль громад нового району. З вітальними словами до присутніх звернулися представники влади різних рівнів та гості свята.

«Ми разом з вами створили ці громади, а нині пишаємося їхніми здобутками. Тим паче, що кожна громада унікальна. Цей фестиваль – чудовий приклад об’єднання зусиль влади, громад та соціально відповідального бізнесу, чудовий взірець спільної робити», – зауважила виконавча директорка Волинського регіонального відділення Асоціації міст України Мар’яна Конончук.

«Фестиваль громад – це унікальний спосіб об’єднання громад. Тому бажаємо Ковельському району першості в конкурентній боротьбі з іншими», – додала вона.

На гостей фестивалю очікували флешмоб «Ти у мене єдина», під час якого представники громад вишикувалися у формі карти України, виступи аматорських колективів територіальних громад Ковельського району, святкові експозиції територіальних громад, майстер-класи майстрів народного мистецтва, розваги для дітей для дорослих та виїзна торгівля.

У якості подарунків кожна громада отримала мапу своєї громади, також брендовані намети від спонсора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus