USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Контрольний матч «Волині» з хмельницьким «Поділлям» закінчився безгольовою нічиєю

9 Липня 2021 14:16
Основний спаринг подвійного ігрового дня «Волинь» проводила проти переможців групи А Другої ліги – хмельницького «Поділля».

Під навантаженнями команди запропонували одна одній чимало боротьби, однак це вплинуло на кількість гольових моментів. Цікавих атак було чимало в обох суперників, однак до небезпечних ударів їх доводили вкрай рідко, пише пресслужба «Волині».

Серйозні шанси на перемогу волиняни мали в другому таймі – Богдан Кобзар та Максим Войтіховський не влучали у рамку з вбивчих і дуже близьких позицій. Гості ж відзначилися вилученням у своєму складі, хоча за домовленістю команд, у складі «Поділля» одразу ж відбулася заміна та відновилися рівні склади.

Наприкінці матчу арбітр повинен був призначати пенальті у ворота гостей – голкіпер хмельничан замість виграної верхової боротьби просто по-боексерськи «вирубив» нашого гравця. Утім, фінальний свисток арбітра матчу зафіксував на стадіоні «Авангард» безгольову нічию.

Можливо, більше козирів одна одній команди покажуть вже у грі 2 туру чемпіонату України, де «Волинь» та «Поділля» знову зійдуться у Луцьку 31 липня. А поки на «Хрестоносців» чекає останній спаринг літнього збору – 17 липня підопічні Альберта Шахова вдома приймуть прем’єрліговий ПФК «Львів».

Нагадаємо, «Волинь» у контрольному матчі перемогла «Забороль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus