USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Контрабанда зброї з Росії. Оприлюднили переписку екснардепа Семенченка з агентом НАБУ

26 Березня 2021 08:58
Служба безпеки України оприлюднила переписку нардепа попереднього скликання Семена Семенченка й агента НАБУ Євгена Шевченка, підозрюваних у постачанні військових товарів з Росії.

Відповідну інформацію оприлюднили на спеціальному брифінгу, в якому взяли участь представники СБУ та Офісу Генерального прокурора, повідомляє Парламент.ua.

Наразі Євгену Шевченку, а також третьому фігуранту справи Андрію Рогозі (фігуранту низки кримінальних проваджень і журналістських розслідувань щодо корупційних схем, пов‘язаних з ДК «Укроборонпром») повідомлено про підозру за ч.2 ст. 333 Кримінального кодексу України.
Також на брифінгу було надано аудіозапис розмов одного з організаторів схеми незаконного постачання військових товарів з РФ. Окрім того, оприлюднено листування фігурантів справи у Telegram.
Як ми писали, напередодні СБУ припинила діяльність воєнізованого формування, до організації якого причетні колишній народний депутат Семен Семенченко та агент НАБУ Євген Шевченко. Зазначається, що до складу компанії входило понад 150 осіб, а сама організація діяла під прикриттям охоронних фірм і громадських організацій.

Підготовка членів «ПВК» («приватної військової компанії») відбувалась на спеціально облаштованій тренувальній базі в Київській області. Там проводили бойові вишколи, тренування поводження зі зброєю, навички військових бойових дій. Також частина членів військової компанії навчалася у центрах підготовки за кордоном.

У рамках розслідування справи щодо контрабанди товарів військового призначення СБУ оголосила про підозри шістьом особам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
підсумок Показати IP 26 Березня 2021 09:42
от вам і патріоти які на собі рубашку рвуть...........
Сині Шаровари Показати IP 26 Березня 2021 09:59
коли за цього "героя" протести організовуються?
Анонім Показати IP 26 Березня 2021 10:11
меседжери, контрабанда... семен - казковий долб***б
ак Показати IP 26 Березня 2021 10:27
Мутево власти
пенсіонери Показати IP 26 Березня 2021 23:13
трикратного мерзотного крадія пенсій клоуна-президента зеленського розстріляти з хряком вальцманом...тільки таких героїв, хто це зробить, в нас на жаль немає...і це очевидно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus