USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

«Конотопська відьма» за перший вікенд прокату зібрала майже 12 млн гривень

30 Серпня 2024 22:46
Фільм «Конотопська відьма» режисера Андрія Колесника, який стартував в українських кінотеатрах 22 серпня, за перші чотири дні прокату зібрав 11 960 941 гривню.

Про це повідомила пресслужба Film.UA.

За перший вікенд продано 72 657 квитків.

Кінокомпанія висловила подяку кінотеатрам за численні сеанси «Конотопської відьми» та глядачам – за підтримку фільму.

«Вдячні усім глядачам з усієї України за заповнені зали, а особливо – незламним Києву, Одесі, Харкову, Сумам, Дніпру, Кривому Рогу, Миколаєву, Запоріжжю за те, що підтримуєте українське кіно навіть у найважчі часи», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Український фільм жахів «Морена» отримав головну премію від Tokyo Horror Film Festival

Варто нагадати, що у центрі сюжету – відьма з Конотопу, яка закохалася у звичайного хлопця та зреклася своїх чаклунських сил. Але з початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, тому вона вирішує помститися, повернувши свої сили, і спускає на вбивць свого обранця жахливі та криваві кари. Споглядаючи муки нападників, відьма впивається своєю люттю, вдаючись щоразу до ще більш жорстоких методів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus