USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Конкурсна комісія оголосила керівника САП

19 Липня 2022 11:21
Комісія з відбору глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури підтримала кандидатуру Олександра Клименка. Тепер призначення має затвердити генпрокурор.

Про це пише 24 канал.

Клименко виграв конкурс на посаду глави САП ще півтора року тому. При цьому комісія лише 19 липня підтримала результати.

Клименко – детектив Національного антикорупційного бюро.

У нещодавньому зверненні президент Володимир Зеленський заявив, що очікує на призначення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відповідно до раніше проведеного конкурсу і доручив Кабінету міністрів розпочати конкурс з відбору директора Національного антикорупційного бюро України.

Того ж дня Зеленський усунув від посади генпрокурора Ірину Венедіктову та від виконання обов’язків голови СБУ Івана Баканова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галина Показати IP 19 Липня 2022 11:30
І що з того -призначення може підписати тільки Генеральний прокурор, а його з вчорашнього дня "усунули".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus