USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Конфлікт у Нагірному Карабаху: Вірменія посилила режим воєнного стану

9 Жовтня 2020 09:13
Влада Вірменії посилила умови воєнного стану через збройний конфлікт із Азербайджаном.

Згідно з рішенням уряду, заборонено публікації, які критикують або ставлять під сумнів обороноздатність Вірменії й Нагірного Карабаху, а також дії державних органів, повідомляє Обозреватель з посиланням на Armenia today.

Контроль за дотриманням нових правил доручили вірменській поліції. Правоохоронці отримали повноваження щодо усунення таких повідомлень і відомостей, а також щодо здійснення тимчасового вилучення або накладення арешту на друкувальні прилади, радіомовні і звукопідсилювальні технічні засоби, розмножувальну техніку.

Ситуація в Нагірному Карабаху, нагадаємо, набула ознак масштабної війни з 27 вересня 2020 року, хоча загалом конфлікт навколо регіону між Азербайджаном та Вірменією тягнеться понад століття.

Зараз бойові дії тривають щодня та на кількох напрямках. Обидві сторони заявляють про втрати серед військових та цивільних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus