USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Конфлікт у душі: спортсменки з Луцька пошарпалися, а потім побилися їхні чоловіки

2 Листопада 2023 18:42
Легкоатлетка Олена Собчук, яка посіла четверте місце на Чемпіонаті світу зі спортивної ходьби, отримала по обличчю від іншої спортсменки Надії Боровської, дружини директора спортивної школи №3 у Луцьку. Конфлікт розрісся – побилися і чоловіки Олени та Надії.

Олена Собчук нині готується до Олімпійських ігор. Нещодавній похід у душ спортивної школи після тренування в парку обернувся для неї неабияким скандалом, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Я пішла в душ. Вийшла. Одягалася. Зайшла Надя. Запитала, чому я не відкрила вікно після душу. Я сказала, що одягнуся і відкрию. Вона сказала: вже. Я зрозуміла, що вона до мене агресивно налаштована, хоче мене чимось зачепити. Я запитала: чому ти до мене так говориш? Вона дуже сильно розізлилася. Сказала, що я не маю права сюди ходити. Я відповіла, що ми поговорили з директором, був дозвіл і ми маємо право сюди ходити. Вона сказала: я зроблю так, що ти не будеш сюди ходити. Потім вона вийшла. Покликали з чоловіком до нього в кабінет. Чоловік теж був злий, запитав, чому я не слухаю Надю. Я кажу: а як вона зі мною розмовляє? Виник конфлікт. Я свою думку пояснювала, вона – свою. І вона мене вдарила», – пригадала Олена Собчук.

Спортсменка хотіла вийти з кабінету, але, за її словами, їй не дали цього зробити.

«Вона хватає мене за волосся. Я відриваю двері, на коридорі стоять діти, вони все бачили, зокрема мій син і її син. Вона побачила дітей і зупинилася. Я вибігла зі спортшколи, подзвонила своєму чоловіку», – сказала Олена.

Коли до спортшколи приїхав чоловік Олени Дмитро Собчук, конфлікт розгорівся ще більше. Легкоатлет розповів, що директор спортшколи відреагував на його візит агресивно.

«Я зайшов у кабінет, хотів із ним поговорити нормально. Підійшов до столу. Він встав, взяв мене за одяг, я – його. І він мені наніс удари. Я цього не очікував. Я хотів вирішити конфлікт по-іншому. Я впав… Вона тримала мене за руки. Йому було добре мене вдарити. Я не міг захищатися. І він бив мене. Він не зупинився би. Це бачили всі діти. Це директор дитячо-юнацької спортивної школи в Луцьку», – пригадуючи обставини інциденту, обурюється Дмитро Собчук.

Він переконаний, що через таку поведінку Геннадій Боровський не може працювати директором спортшколи №3.

«Ми тренуємося. Вкладаємо душу, здоров’я, працю, час, а потім маємо бути потерпілими через те, що моя дружина не відкрила вікно. Я ще раніше звертався до його вищого керівництва. Були інциденти. Вони все знають. Вони вже проводили з ним бесіду. Не допомогло. Якщо нічого не допомагає, то ця людина не має права працювати. Там тренуються діти, і він може завтра бити дітей. Завтра він налетить на дитину, бо вона не так роззулася, роздягнулася», – звернув увагу Дмитро Собчук.

На обличчі Олени помітно синець, однак Надія і Геннадій Боровські запевнили, що його не бачили.
Директор луцької спортшколи №3 розповів натомість свою версію подій:

«Я хотів розборонити. І в той момент, коли Олена сказала на Надію негарні слова, це, напевно, її зачепило і вона її рукою, можливо, хотіла відштовхнути. Ну але такого удару цілеспрямованого (не було)... Між дівчатами виникла невеличка перепалка. Там ніякої бійки не було. Після того дружина Дмитра зателефонувала до нього, щоб він приїхав. Не знаю, він, напевно, думав, що, як вона сказала, вона отримала якісь травми. І він, певно, був дуже збуджений. Сходу влетів у кабінет. У той час у кабінеті перебували моя дружина і мій дев’ятирічний син. Я перелякався за дружину. Я просто його перехопив, бо боявся, що він до неї прямою ходою полетить і, можливо, ще її захоче вдарити. Тому ми там з ним зв’язалися. Я його не бив. Я його зупиняв, коли він увірвався до мене в кабінет, де були дружина і син. Я просто його зупинив, щоб повалити, щоб він не наніс шкоди моїм дружині та сину».

Надія Боровська наголосила, що не била Олену, а просто хотіла її відштовхнути.

«Я зайшла в душову. Було дуже багато пару, конденсату. Я попросила Олену, аби вона відкрила вікно на провітрювання, тому що все в тумані. Вона агресивно відповіла: хто ти тут така? Я вийшла, пішла до чоловіка, сказала, що Олена дуже грубить, негарно говорить, треба якось порозмовляти, можна ж якось гарніше говорити. Вона почала мене ображати. Коли вона наблизилася до мене впритул, я просто відштовхнула її від себе, тому що це було неприємно. Получилося, що, може, чуть-чуть щоку трохи заділа… Влітає чоловік. Він цілеспрямовано направлявся до мене, з такою позою, що ніби хотів вдарити мене. Мій чоловік його перехопив. Він викинув би свою агресію на мене. Він, мабуть, мене побив би», – сказала Надія.

Олена та Дмитро Собчуки зняли побої та звернулися до поліції.

«Між двома жінками виникла суперечка у спортзалі, яка переросла в шарпанину. Згодом втрутилися чоловіки цих двох жінок. Між ними також виникла шарпанина. В результаті обидві сторони звернулися одна на одну в поліцію. Відомості за цим фактом слідчі зареєстрували до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 ККУ», – прокоментував інспектор відділу моніторингу Луцького РУП Ігор Лівошук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
спроЦмен Показати IP 2 Листопада 2023 19:09
Я завжди з іронією дивлюсь на цих випускників "дурфаку". Порожні люди, як випите сорокою яйце. Пустоголові, як риба тунець.
Цьось це шось до спроЦмен Показати IP 3 Листопада 2023 09:35
А як же я!
Racewalker Показати IP 2 Листопада 2023 19:58
Діма, ти був би кращим тренером для Альони, ніж Калитка. Олімпіада - це шанс чогось досягти, не прогав його. Сил і підтримки тобі і Альоні.
Ремюзьє Показати IP 2 Листопада 2023 20:14
Було у батька троє дітей - двоє розумних, а третє - спортсмен !
Алекс до Ремюзьє Показати IP 4 Листопада 2023 06:26
А, я чув таксист
дідо Показати IP 2 Листопада 2023 20:33
це треш....оце покоління довело країну до війни..по приколу..
Анонім до дідо Показати IP 3 Листопада 2023 16:29
Дідо, не пропускай уколи... бо це ЗНОВУ доведе тебе до Ліпін.
АаааааЦЬ до дідо Показати IP 3 Листопада 2023 17:57
Війна у нас тому, що є на світі божевільний північний "брат". Це ті болота діду, де в тебе родичі мешкають. Якби не паРашка, то не було б війни та невинних смертей.
Яковлев до дідо Показати IP 4 Листопада 2023 00:29
Серьога це ти?
Мирон Показати IP 2 Листопада 2023 22:08
Цікаво, а чим займається дружина і дитина в кабінеті ДИРЕКТОРА державної установи? Чи ДЮСШ - це ПРИВАТНИЙ дитячий садочок?
ОксанА Показати IP 2 Листопада 2023 22:27
На передову, нехай там покажуть свою силу
Анонім Показати IP 2 Листопада 2023 22:41
Дикуни!
1 Показати IP 2 Листопада 2023 23:00
Кому потрібне це сміття? Для чого це все виволікати на публіку, НВ?
Анонім Показати IP 3 Листопада 2023 09:12
Хто керує спортшколою директор чи його дружина-невдаха? Тьотка просто заздрить суперниці, яка їде не Олімпіаду. Може , варто поміняти директора, щоб тьотка з амбіціями не могла погрожувати оточуючим?
Анонім до Анонім Показати IP 4 Листопада 2023 09:23
Тьотку з амбіціями лікувати потрібно, в психіатрії.
Валєра Показати IP 3 Листопада 2023 11:43
Спорт сам по собі вигаданий щоб зайняти воїнів чимось коли війни немає. В чому сенс витрачати кошти платників податків на спорт в час війни? Яку користь зараз приносить здоровий спортсмен в тилу?
Анонім до Валєра Показати IP 3 Листопада 2023 16:32
А яка користь від такого свинопаса як ви?
Шарій Поц до Анонім Показати IP 3 Листопада 2023 16:55
Так від свинопаса є користь, а від спортсмена тільки потом смердить! Теж мені заняття!!!
Анонім до Шарій Поц Показати IP 3 Листопада 2023 17:58
А менше нюхати спортіків потрібно, убогий. Менше буде тригерити. УАХАХАХАХА!!!
Шарій Поц до Анонім Показати IP 4 Листопада 2023 05:24
Я не розбираюся в вашому потному мавп'ячому сленгу! Спортікі - це спортивні штани?
Анонім до Шарій Поц Показати IP 4 Листопада 2023 09:25
Все ти розбираєшся... менше чужі штани треба нюхати і все в тебе буде добре свинопасе.
Юрій Показати IP 3 Листопада 2023 12:12
Це дійсно така подія, яку варто висвітлювати в новинах???
Лучанин до Юрій Показати IP 3 Листопада 2023 14:04
Ну, не скажіть. В нас дуже цікаве та насичене спортивне життя в Луцьку, то дирекьор волейбольної школи педофвлом трапиться, то директор ДЮСШ3 мудаком, який руки при собі тримати не може! Санта Варвара!
Сергій Показати IP 3 Листопада 2023 15:52
Так вони готуються на Олімпіаду як легкоатлети чи боксери?
Анонім до Сергій Показати IP 3 Листопада 2023 16:30
Змішані легкоатлетичні єдиноборства.
ABC Показати IP 3 Листопада 2023 16:23
Дві баби поср@лися на рівному місці, а потім натравили один на одного своїх "бойових оленів" (вибачте, "настоящих мущин"). Новини, на які ми заслуговуємо.
33 квартал Показати IP 3 Листопада 2023 17:13
Я уверен только в одном,что обе стороны сговорились,чтобы мужья не пошли на войну,пока открыто дело в полиции.Благодарить не нужно,это очередная лазейка,чтобы избежать мобилизации))
40а до 33 квартал Показати IP 4 Листопада 2023 10:17
Да нет такой лазейки, не врите ни себе, ни людям.
Всім Показати IP 3 Листопада 2023 18:15
Не дарма фізкультурний факультет дурфаком називають!
Правдун Показати IP 4 Листопада 2023 14:46
Не знаю з чого почався конфлікт, але з відео здається підготовленими фразами бреше дєрік!
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2023 09:42
Знаю Генадія не перший рік, культурна, вихована людина. Дивно читати подібні речі. Схоже хтось мітить на крісло директора ДЮСШ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus