USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Конфлікт через сіно: волинянин потрапив до суду, бо п’яним вдарив односельчанина

13 Липня 2024 13:59
На початку червня пан Микола косив траву на ділянці, якою користуються всі селяни. А колишній товариш Віктор почав звинувачувати його в посяганні на чуже сіно. Дійшло до рукоприкладства, де Віктор кулаком вдарив Миколу.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чоловіки раніше товаришували, вживали спиртне, але Микола покинув пити. Відтоді минуло два роки. Один стверджував, що не вживає оковиту, а інший – часто випиває.

Потерпілий стверджує, що міг би відповісти силою, але, дивлячись на стан сп’яніння експриятеля, в бійку не поліз. Результатом такої зустрічі, крім удару по голові, стала розірвана футболка та порушене кримінальне провадження.

Читати ще: «Він бідно живе, брат згорів»: волинянин у суді намагався захистити односельця, який вкрав у нього велосипед

На щастя, потерпілий кривдника пробачив і в суді попросив закрити справу. Крім того, чоловік, що постійно пиячить, має двох малолітніх дітей на утриманні, ніколи раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Та й, за словами Миколи, Віктору частенько перепадає від місцевих за його витівки. Через все це й пожалів його.

«Потерпілий подав до суду заяву про закриття кримінального провадження через те, що відмовляється від обвинувачень, бо претензій не має. Суд, заслухавши сторони, вважає, що провадження підлягає закриттю», – зазначила суддя Луцького міськрайонного суду Катерина Камінська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus