USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Конфіскували мотоцикл і на 5 років позбавили прав: водія покарали за «п’яну» ДТП у Луцькому районі

Сьогодні 16:47
Волинянин «під мухою» за кермом мотоцикла влаштував ДТП у Луцькому районі. Ба більше, прав у чоловіка не було, а мотоцикл був не зареєстрований.

За це Ківерцівський районний суд оштрафував його на понад 40 тисяч та конфіскував транспортний засіб.

Ввечері 7 липня поблизу села Берестяне Андрій О. за кермом мотоцикла «Ліфан» не дотримався безпечного інтервалу та зіткнувся із автівкою «Пежо». Внаслідок удару транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Патрульні, які прибули на місце події, з’ясували, що мотоцикліст не мав посвідчення водія відповідної категорії, був п’яний, а сам мотоцикл – не зареєстрований. Крім того, чоловіка раніше вже притягували до адмінвідповідальності за ці порушення, але це його нічому не навчило.

Читати ще: П’яний волинянин на Volkswagen влетів у будинок. Його оштрафували і позбавили прав

На судове засідання порушник не з’явився, подав до суду заяву про розгляд справ за його відсутності. Вину у вчиненні адмінправопорушень визнав повністю, просив суворо не карати, мовляв, щиро кається.

Дослідивши всі докази, суд оштрафував Андрія О. на 40 800 гривень. Крім того, його на п’ять років позбавили права керування з без оплатним вилученням мотоцикла.

Олена БІДЗЮРА

*фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus