USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Конфіскація чужого авто і 40 тисяч штрафу: біля Луцька вдруге за рік зловили водія без прав

Сьогодні 06:42
У Луцьку судили водія, який вдруге за рік їздив без прав. Його оштрафували на понад 40 тисяч, а машину вилучили.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

У селі Липини Луцького району опівночі 27 липня зловили водія Василя Ш. Він керував автомобілем Audi без водійського посвідчення. Згодом з'ясувалося, що таке правопорушення вчинив вдруге за рік.

Читати ще: Вилучили автомобіль та стягнули 40 тисяч: у Луцьку на Набережній водій їздив без прав

1 квітня 2024 року водія вже притягували до адмінвідповідальності, призначивши штраф із забороною керувати транспортними засобами.

На судовому засіданні порушник свою вину повністю визнав. Його знову судили за ч. 5 ст. 126 КУпАП, тобто за керування транспортним засобом без відповідних документів. Суд звернув, що таке правопорушення є одними з найтяжчих серед адміністративних.

Читати ще: Понад 40 тисяч штрафу і вилучення авто: у Луцьку неповнолітнього водія судили вдруге за рік

Василь Ш. отримав штраф у розмірі 40 800 гривень із забороною керування транспортними засобами на сім років. Також водію присудили оплатне вилучення автомобіля. Машина, до слова, не була у приватній власності порушника, а належала іншій особі.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus