USD 41.10 41.38
  • USD 41.10 41.38
  • EUR 41.10 41.38
  • PLN 10.26 10.50

Кондитерка з Володимира виграла мікрогрант від служби зайнятості та відкрила майстерню-крамницю

Сьогодні 07:43
Підприємиця з Володимира Наталія Гонтарук радо зустрічає відвідувачів у своїй нещодавно відкритій крамниці. Останні місяці вона буквально жила тут, бо робила всі справи одночасно, щоби встигнути до запланованої дати.

Про це повідомляє Володимирсьа міська рада.

Багато років пані Наталія випікала торти, короваї, опановувала мистецтво декору. Для цього спочатку цікавилася рецептами у відомих коровайниць, черпала інформацію з інтернету, а згодом відвідувала різноманітні курси. З набутим досвідом зростав і рівень її майстерності. Кожен хотів спробувати випічку Наталії Гонтарук.

Читати ще: Лучанка виграла понад 300 тисяч гривень на розвиток власної справи

Так виникла ідея відкриття майстерні-крамниці. А тут ще допоміг випадок – дізналася про можливість отримати мікрогрант. Звісно, зацікавилася, бо це шанс нарешті втілити мрію в реальність. На сімейній раді вирішили, що крамниця має бути невелика та затишна, зі своєю смачною випічкою та десертами, де кожен може прийти й на власні очі побачити, придбати чи замовити улюблений виріб.
На написання бізнесплану пані Наталії знадобилося кілька тижнів. Згадує, що дуже нервувала, бо ж перший досвід не завжди буває позитивним. Так і сталося. Хоча з першого разу не пощастило захиститися, але, допрацювавши свій проєкт, опинилася у списках переможців. Звісно, неабияк допомогла підтримка родини, яка вірила, що все вдасться.
Нині у місті відкрито сучасну, з величезним асортиментом, крамницю «Світ кондитера». Різноманіття виробів вражає. Все зроблено власними руками та з любов’ю.

Читати ще: Волинянин виграв грант за програмою «єРобота» та відкрив стоматкабінет

Багато залежить від самої людини, від її вміння, наполегливості, бажання досягати поставленої мети. Досягати успіху – це перш за все цілеспрямована, невтомна праця над собою і, що не менш важливо, віра у свої сили. Йти в ногу з часом – девіз майстрині по життю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus