USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Комунальне підприємство у Володимирі отримало новий екскаватор

24 Грудня 2022 08:03
У рамках проєкту Агентства США з міжнародного розвитку «ГОВЕРЛА» Володимирська громада днями отримала універсальний екскаватор-навантажувач британської компанії JCB.

Про це повідомили у комунальному підприємстві.

Екскаватор-навантажувач JCB 3CX SITEMASTER (потужність двигуна 68,60 кВт)призначений виконувати фронтальні навантажувальні роботи, екскавацію, а також інші ландшафтні та землерийні роботи.

Цей маневрений колісний спецавтомобіль може також чистити сніг на великих площах. Техніку ще можна активно експлуатувати під час ліквідації наслідків негоди.

Нову високоякісну техніку 22 грудня передали на виробничі потреби КП «Полігон».

Представник компанії JCB провів з водіями підприємства необхідний інструктаж по роботі з транспортним засобом, побажав вдалої й активної експлуатації на благо громади та наголосив, що спецавтомобіль допоможе комунальникам оперативно вирішувати проблемні питання та забезпечувати важливі потреби громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus