USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Композитору з Волині вручили високу відзнаку Почесного громадянина області

9 Грудня 2021 10:36
За вагомий особистий внесок в розвиток духовності та пісенної культури звання Почесний громадянин Волині присвоїли композитору, поету, збирачу фольклору Олександру Каліщуку.

Вручення високої відзнаки відбулося 9 грудня під час засідання сесії Волинської обласної ради у день 90-річчя композитора.

Натомість пісняр подякував всім причетним до високої відзнаки:

"Я дожив до цього часу, а міг би не дожити. У мене в житті все було, але щоб розповісти, потрібно зачитати цілу книжку. Я бажаю усім миру і щоб Україна розквітала. Більше мені нічого не треба. Хіба дожити до 100 років«.
Окрім цього почесними грамотами обласної ради та подяками від народної депутатки України Ірини Костанкевич з нагоди дня місцевого самоврядування нагородили працівників виконавчого апарату Волинської обласної ради.

«Ми вручили подяки тим людям, чия праця насправді є непомітною. Тому що вони непублічні. Це люди, які за лаштунками великої політики, але їхня робота колосальна. Вони рахують, аналізують, забезпечують усю тіньову складову роботи нашого апарату і роблять нас великими політиками», – зазначила народна обраниця.

Також почесні грамоти від облради отримали голови територіальних громад.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus