USD 41.15 41.50
  • USD 41.15 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Компенсації за карантин: заявки підприємців прийматимуть з понеділка

12 Грудня 2020 12:21
В Україні наступного тижня розпочнеться прийом заявок підприємців на отримання компенсацій, щоб допомога була виплачена до початку січневого посилення карантину.

Про це заявила заступник керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів, передає УНН.

«Порядки та постанови, які ухвалив уряд і які мають бути опубліковані найближчими днями, спрямовані на те, щоб допомога була виплачена перед запровадженням посиленого карантину. З початку наступного тижня можна буде подавати заявки. Вони подаватимуться в електронній формі», – зазначила Ковалів.

Вона нагадала, що претендувати на компенсації можуть фізичні особи–підприємці, які не менше трьох місяців сплачували єдиний соціальний внесок, або наймані працівники, за яких ЄСВ сплачує роботодавець, діяльність яких через локдаун буде зупинена.

Читати ще: «Святковий локдаун здатен добити бізнес», – Ігор Палиця

Заступник керівника Офісу Президента зазначила, що на сьогодні весь пакет програм державної підтримки бізнесу та громадян під час локдауну сягає близько 12 млрд грн.

Нагадаємо, уряд підтримав введення жорстких карантинних заходів для боротьби з поширенням COVID-19 в Україні з 8 по 24 січня 2021 року. У НБУ вже заявили, що тотальний локдаун з 8 січня вплине на інфляцію «несуттєво».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 12 Грудня 2020 16:53
ЦЕ САМА НУЖДЕННА ВЕРСТВА НАСЕЛЕННЯ?
Оленка Показати IP 12 Грудня 2020 20:02
Це самі нужденні??? Ще кварталу 95 заплатіть і поляковіій бо вони ж без роботи будуть в локдаун. Влада плює в обличчя простим людям а допомагає власникам бізнесу , які ще не похудали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus