USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Командир екіпажу SpaceX пожертвував $100 тисяч для України

5 Листопада 2022 06:41
Командир екіпажу SpaceX Inspiration4 Джаред Айзекман, який нещодавно повернувся з орбіти, пожертвував Україні $100 тисяч на придбання машини швидкої допомоги.

Як повідомив віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, гроші було перераховано через платформу United24, передає УНІАН.

«Технологічний світ з Україною! Командир екіпажу SpaceX Inspiration4 Джаред Айзекман пожертвував $100 000 через United24 на машину швидкої медичної допомоги для українських лікарів. Американський пілот військових реактивних літаків підтримав збір свого друга – амбасадора United24, астронавта Скотта Келлі», – наголосив Федоров.

Як відомо, до ініціативи United24 долучилося чимало знаменитостей. Зокрема Марк Хемілл, найбільш відомий за роллю Люка Скайуокера в оригінальній трилогії «Зоряні війни», став амбасадором проєкту «Армія дронів», в межах якого йому спільно з небайдужими вдалося зібрати пів тисячі безпілотників.

Також серед амбасадорів United24 – гурт Imagine Dragons, легенда футболу Андрій Шевченко, видатна тенісистка Еліна Світоліна, американський актор Лієв Шрайбер та інші знаменитості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus