USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

Колишній мер Харкова Михайло Добкін став дияконом УПЦ МП

8 Квітня 2022 12:35
Колишній голова Харківської ОДА, ексмер Харкова та колишній нардеп Михайло Добкін висвятився на диякона. Хіротонію 7 квітня провів митрополит Харківський та Богодухівський Онуфрій.

Про це повідомляє видання «Лівий берег» з посиланням на пресслужбу Харківської єпархії УПЦ Московського патріархату.

Посвячення відбулося під час богослужіння у свято Благовіщення у Свято-Благовіщенському кафедральному соборі Харкова.

«За богослужінням митрополит Онуфрій звершив хіротонію в диякони випускника Харківської духовної семінарії Михайла Добкіна», – йдеться у повідомленні.

Раніше Добкін неодноразово потрапляв у різноманітні скандали. Зокрема, у червні 2021 року народний депутат від партії «Європейська солідарність» Володимир Ар’єв і екснардеп Михайло Добкін влаштували перепалку в прямому ефірі. Раніше Добкін на телебаченні нецензурно лаявся з колишнім нардепом Бориславом Березою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Наталія Показати IP 8 Квітня 2022 12:49
Стид блін і срам!Ще одна причина того що московський патріархат потрібно розігнати,бо за гроші люба мерзота може визнатись або служитетем церки або і святим!фу,стидоба!!!!!!!
supervasvas Показати IP 8 Квітня 2022 12:52
ТРЕШ
Стелс. Показати IP 8 Квітня 2022 13:02
Московській патріархат закрити розігнати в Україні шоб навіть духу не було.
лучани Показати IP 8 Квітня 2022 13:55
Допа, за це ніхто тобі гроші недасть.
МЬІКОЛА Показати IP 8 Квітня 2022 14:58
В тебе нудне обличчя, не буде приходу. А ось у брата приход =)
Олд Показати IP 8 Квітня 2022 15:16
Переобуваєтьмя на ходу, уєб*нець
Українець Показати IP 9 Квітня 2022 02:23
Абсолютно не згідний, шановні дописувачі Ви дуже далекі від Церкви, а тому не розпалюйте релігійну ворожнечу і не розколюйте суспільство в цей час. 1. Правильна назва Українська Православна Церква, в Україні немає церкви Московського патріархату. 2. Ходять люди в Храм Божий і моляться Богу. 3. Ті, хто ходить в Храм Божий поклоняються Богу, а не патріарху, вбивцям, садистами тощо. 4. Священнослужителі і вірні прихожани УПЦ, яких близько 10 млн. - це українці, такі самі як і ви, які теж люблять Україну. 5. УПЦ постійно допомагає фінансово у величезних об'ємах ЗСУ, нужденним українцям, лікарням, школам, дитячим будинкам тощо. 6. УПЦ постійно молиться за військових України, виступає за непоршення суверенітету України, прихожани і діти священників воюють на передовій ЗСУ. 7. УПЦ засуджує війну РФ проти України і багаторазово зверталася до посадових осіб РФ, в тому числі до путіна про негайне припинення війни. Це основні тези. Далі ще можна довго перечислювати, але думаю вам цього вистачить, щоб зрозуміти свою некомпетентність і ті абсурдні речі, які ви пишете. Думайте перед тим як писати такі несенітниці.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2022 21:27
УПЦ це не РПЦ!. Наша церква як може так і допомагає біженцям воїнам. Не сійте ворожнечу. Наші хлопці прихожани так само боронять в ЗСУ нашу країну.
Анонім Показати IP 10 Квітня 2022 04:47
В нашій країні повинна бути єдина церква! Не пов’язана з росією взагалі. Прочитайте історію… роками росія зомбує наших людей через церкву, московський патріархат. Навіщо ви продовжуєте самі себе обманювати? Кажете, що не потрібно сіяти ворожнечу? То не потрібно в Україні московського патріархату і взагалі російської мови!!!! Зараз це питання актуальне як ніколи! А ті люди, які кажуть, що це не на часі, то лише ті, хто ходить до російської церкви і ті хто розмовляє мовою агресора… Це дуже не правильно!!!!
Дмитро Показати IP 11 Квітня 2022 23:40
Дуже цікаво хто в Печерській лаврі. Бо коли в них питали про онуфрія то вони мовчки шли а деякі навіть щось там гавкали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus