USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Колишній голкіпер «Волині» переплив Тису, щоб грати в Білорусі

Сьогодні 21:34
35-річний український голкіпер Денис Шеліхов переплив річку Тису, аби завершити свій перехід у білоруський клуб «Славія Мозир».

Про це повідомляє Sport-express.ua.

За інформацією джерела, Шеліхов незаконно перетнув державний кордон. Воротар переплив Тису. До цього він ретельно готувався до втечі з України, впродовж двох місяців ходив на річку тренуватися плавати з ластами.

Сам гравець не зміг пояснити законність виїзду з території України та не спростував інформацію видання.

Читати ще: Ексгравець ФК «Волинь» перейшов у російський клуб

«Переплив Тису? Ну це ваші здогадки і припущення тих хлопців, що вам сказали, ось вони краще знають, тому нехай вам і розповідають. Вам що, більше нічого говорити або писати про український футбол», – сказав Шеліхов.

Зазначимо, що Шеліхов вже має досвід виступів у Білорусі, раніше він захищав кольори «Іслочі» та «Проміні». Також упродовж кар’єри він грав за українські «Дніпро», «Волинь», «Миколаїв», «ВПК-Агро», «Металіст 1925», «ЛНЗ» та «Вікторію», грузинський «Сабуртало».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus