USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Екснардепів Вілкула та Колєсникова оголосили в розшук

6 Вересня 2019 12:21
Колишніх народних депутатів Олександра Вілкула та Дмитра Колєсникова оголосили в розшук.

Про це в Facebook повідомив ексгенпрокурор Юрій Луценко.

«Колишніх народних депутатів Вілкула і Колєснікова рік тому взяли під захист Регламентний комітет і ВР, не давши дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності. І лише після втрати ними депутатського статусу, вчора, 5 вересня, їм оголошено підозри і розпочато процедуру розшуку. Ось чому я за скасування депутатської недоторканності», – повідомив Юрій Луценко.
Нагадаємо, у жовтні 2018 року народні депутати провалили зняття депутатської недоторканності із нардепа від Опозиційного блоку Олександра Вілкула.

8 жовтня 2018 року Комітет з питань регламенту Верховної Ради рекомендував Раді зняти недоторканність з нардепа Дмитра Колєснікова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 6 Вересня 2019 21:14
Чергова ,,бурхлива ,, діяльність правоохоронних. органів яка закінчиться черговим пшиком! Людям це уже просто не цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus