USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Колишня королева краси з чоловіком пограбували готель: винесли вина на $1,7 млн. Відео

9 Березня 2023 00:57
Іспанський суд у понеділок, 6 березня, посадив у в’язницю сімейну пару за крадіжку 45 пляшок вина вартістю понад 1,6 млн. євро ($1,7 млн.) з ресторану готелю, яку поліція назвала «ретельно спланованою» операцією.

Про це повідомляє Фокус з посиланням на Insider.

У результаті судового розгляду жінку засуджено до чотирьох років позбавлення волі, а чоловіка – до чотирьох із половиною років. Подружню пару визнано винною в крадіжці зі зломом. Суд також зобов’язав їх виплатити готелю компенсацію в розмірі 753 454 євро.

Жінка, яка, за повідомленнями іспанської преси, є колишньою королевою краси з Мексики, зареєструвалася в готелі за підробленим швейцарським паспортом.
Після вечері в ресторані готелю, відзначеному трьома зірками Мішлен, для пари було організовано екскурсію знаменитим винним погребом готелю Atrio, після чого вони попрямували до свого номера. О 2 годині ночі жінка зателефонувала в приймальню і попросила єдиного співробітника, який працював у цей час, приготувати їй салат. Адміністратор спочатку відмовив у проханні, бо пара і так їла дегустаційне меню з 14 страв, але зрештою погодився, бо Прісцилла продовжувала наполягати.

Поки працівник готував салат, її чоловік прослизнув у приймальню і вкрав електронний ключ, який, як він думав, дасть змогу увійти до винного погребу, але він помилився. Перебуваючи за межами винного погребу, Дімітру зателефонував своїй напарниці і сказав їй ще раз відволікти працівника, замовивши ще й десерт.

«Обвинувачений повернувся на ресепшн і взяв зі скриньки майстер-ключ № 27, яким відчинив винний погріб, звідки забрав 45 пляшок вина», – повідомили в суді.
Незважаючи на те, що правоохоронні органи оперативно почали розслідування злочину, на виявлення винних осіб знадобилося декілька місяців. Було отримано інформацію про те, що Дімітру є громадянином Румунії та Нідерландів і раніше був заарештований у Мадриді за крадіжку дорогого вина в магазинах для гурманів.

У січні цього року пара знову з’явилася в Румунії, де чоловік змінив паспорт, після чого вони знову зникли. Їхня удача закінчилася 19 липня, коли правоохоронні органи затримали їх на кордоні між Хорватією і Чорногорією, коли вони намагалися перетнути його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus