USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Колишні чиновники Нововолинської міськради пішли з посад разом із меблями

9 Грудня 2020 11:44
Представники «старої влади» Нововолинська пішли з посад, забравши з собою усі речі. Вирішили не лишати навіть офісні меблі.

Про це повідомляє БУГ.

Надіслали світлини, на яких видно, як виглядали кабінети, коли їх покинули заступники колишнього міського голови Нововолинська Вікторія Магдисюк та Андрій Сторонський.

Новій команді довелося збирати пазли: обійти міськвиконком, знайти зайві-незайві столи і стільці та перенести в кабінети.

Як розповідають, частину меблів, про які йде мова, свого часу оновив для потреб виконкому бізнесмен, директор фірми «БРВ» Олександр Гоцка.

Таким чином, до прикладу, шафи отримали нові фасади. Це підтвердив БУГу і сам Гоцка.

Про те, що меблі забрали із кабінетів, Гоцка каже, знає, і вважає вчинок непорядним.

Колишній кабінет Сторонського після його «виселення» – на фото. Зараз це кабінет керуючої справами Валентини Степюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Арафат Показати IP 9 Грудня 2020 12:20
Хотіли жити по-новому - починайТЕ!
Машиніст електровоза Показати IP 9 Грудня 2020 12:53
Те нове 73-процетне покоління вважає, шо історія починається від них і всі їм шось винні ! Їм невідомо, шо люди колись самі, за свої гроші чи з чиєюсь допомогою облаштовували свої робочі місця, шоби в очах відвідувачів ті кабінети мали більш-менш пристойний вигляд. А тепер, маючи таку підтримку в суспільстві, вам облаштувати свої кабінети - раз плюнути ! Ви ше не стикалися із справжніми реаліями . Думай-ТЕ !
Думка Показати IP 9 Грудня 2020 13:23
А де компетентні органи по корупції??? Як вивезені меблі з кабінетів потрапили в державну установу (подарунок, взятка, оренда тощо). Як меблі обліковувались? Чи є в них інвентарні номери? Де старі меблі, які знаходились в кабінетах до встановлення нових? Посміховисько. Взяти за дупи тих голодранців і посадити на пару років в тюрягу. І це для інших буде наука.
Сепари Показати IP 9 Грудня 2020 13:32
Вони одинакові шо в Нововолинську шо сході
СТО Показати IP 9 Грудня 2020 21:48
Вивезли крісла, бо там, видно, золото було зашите ! Гузь ! Шось роби !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus