USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Коли відремонтують амбулаторію на Привокзальній у Луцьку

Сьогодні 17:48
Нині коштів на капітальний ремонт амбулаторії, що на вулиці Привокзальній, 13 у Луцьку, в бюджеті громади немає. За приблизними оцінками, на роботи потрібно близько 40 мільйонів гривень.

Про це стало відомо 28 серпня на сесії міськради.

«На ремонт цієї амбулаторії потрібно близько 40 мільйонів. Це серйозна сума. Зараз ми заходимо в зиму, і якщо в нас немає хоча би половини цієї суми, то не варто починати роботи. На жаль, сьогодні держава нас поставила в такі умови, коли ми змушені дофінансовувати державне комунальне підприємство «Луцьктепло» для того, щоб розпочати і провести опалювальний сезон у громаді», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Він зауважив: нині ми живемо в умовах повномасштабної війни та не знаємо, яким буде перевиконання бюджету, які зміни до бюджетного процесу буде прийнято впродовж року.
«Сьогодні в бюджетній декларації, яка подана уряду на 2025-2017 роки, передбачено повернення реверсної дотації, перекидку 4% ПДФО назад у державний бюджет. На жаль, ми існуємо в межах того бюджету, який у нас є.

Звичайно, ми хочемо зробити цю амбулаторію. Привокзальний мікрорайон – мій рідний. Я від нього двічі обирався депутатом міськради. Але на сьогодні наш фінансовий стан такий, що ми повинні завершити ті ремонти, які вже розпочали. Це, наприклад, ремонт онкогематологічного відділення в дитячій лікарні, ремонт операційних блоків у міській лікарні. І далі будемо рухатися до амбулаторії», – наголосив мер Ігор Поліщук.

Нагадаємо, що амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Привокзальній, 13 у Луцьку відкрили влітку 2013 року. Про необхідність капітального ремонту закладу охорони здоров’я говорять уже кілька років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus