USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Коли час дорожчий за гроші: як правильно планувати роботу і відпочинок*

29 Січня 2022 17:44
Дослідження багатьох учених вже давно довели, що жага до грошей ніколи не приносить гарного настрою та добра. Вона не робить щасливішим чи здоровішим. З часом проходить ця тяга до заробітку, але втрачаються більш важливі людські якості. Серед багатьох працівників більш щасливими почувають себе ті, які витрачають більше часу на себе та на роду, а не на робочу рутину.

Саме тому отримати довгострокові кредити стане гарною можливістю більше часу приділити собі. Сучасний світ побудований таким чином, що кожний, хто менше працює, проводить часу з близькими людьми, почуває себе набагато краще.

Як навчитись знаходити вільний час?

Постійна зайнятість, багато часу в офісі – усе це не дає можливості займатись улюбленими речами, розвиватись як особистості, проводити час з коханими людьми. При цьому недостатня кількість вільного часу на себе призводить до втрати робочої ефективності. Через це багато людей втрачають роботу, що призводить до великих фінансових збитків. Щоб уникнути такого розвитку подій, варто притримуватись таких простих правил:

Проводити кожну вільну хвилину з користю. Наприклад, краще витрачати більше часу на відпочинок – читати книги, малювати, рахувати або освоїти щось нове для себе.

Планування дозвілля. Краще для цього завести щоденник, де записувати всі свої плани.

Благодійність. Некомерційна діяльність приносить більше задоволення. Особливо це помітно під час допомоги іншим людям.

Насолода процесом прийому їжі. Під час їжі краще не дивитись соціальні мережі чи відеоматеріали.

Варто більше ходити пішки, щоб уникнути поганого настрою та проблем з організмом.

Як витрачати гроші?

Правильно спланований бюджет – це крок до фінансової незалежності. Саме тому варто правильно спланувати всі свої витрати та доходи, щоб вистачало часу на свої хобі або інші цікаві види діяльності. Необхідно розподіляти режим роботи та відпочинку, щоб не витрачати багато зайвих коштів, але при цьому не ставити заробіток на перше місце.

Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus