USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Коляски CARRELLO: переваги бренду та найкращі моделі*

24 Грудня 2023 12:03
Польська компанія «CARRELLO» – відомий виробник дитячого транспорту. Продукція бренду відрізняється вдалим поєднанням новітніх технологій, високої якості та різноманітного дизайну. Якщо вас зацікавила саме коляска CARRELLO, то компанія «Avtokrisla.com» пропонує вибрати найкращий варіант з широкого асортименту. Всі товари з каталогу можна замовити онлайн, розрахуватися можна готівкою, банківськими або соціальними картками. За необхідності, компанія «Avtokrisla.com» може запропонувати розстрочку.

Переваги бренду CARRELLO



Бренд CARRELLO було створено у 2014 році, його назва з італійської перекладається, як «коляска». З самого початку своєї роботи компанія випускає вироби, що стали гарною альтернативою коляскам інших відомих брендів. Протягом всього періоду існування, продукція цього бренду завжди одержує позитивні відгуки батьків та високі оцінки експертів. Щорічно нові моделі CARRELLO стають лідерами продажів.

Коляски цього бренду гарантують абсолютно безпеку для дітлахів, тому що для їх виробництва використовують матеріали, що не викликають алергічних реакцій. Також перевагами можна назвати:

– прийнятну ціну;

– високу якість;

– практичність;

– сучасний дизайн;

– тривалий термін експлуатації.

Завдяки всім цим перевагам продукція CARRELLO має величезний попит – щорічно її вибирають понад 30 000 батьків.

Найкращі моделі колясок CARRELLO



Sigma – це модель, що здивує преміальним стилем, повною комплектацією та приємними дрібничками. Зовнішній текстиль буде захищати від УФ-випромінювання та вологи. Внутрішній текстиль виготовлено з гіпоалергенної бавовни. Кошик виробу витримує до 3 кг ваги, а ручка має 5 рівнів висоти. Одним з блоків коляски є автокрісло категорії 0+.

Alfa – один з найкращих варіантів для прогулянок містом. Ця модель відрізняється невеликими габаритами, наявністю реверсивного блоку та компактними розмірами після складання.

Лінія прогулянкових колясок Connect – найкращий вибір для близнюків або погодок. Такі вироби мають повний комплект аксесуарів для двох дітей та дуже прості в експлуатації.

Pilot – це оптимальна модель для родин, що доволі часто подорожують.

Коляски CARRELLO – це якісна продукція, яка неодмінно задовольнить всі потреби малюка. Вигідно придбати такий дитячий транспорт можна в інтернет-магазині «Avtokrisla.com».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus