USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Книгозбірня на Волині отримала відзнаку всеукраїнського конкурсу в номінації «Інклюзивна бібліотека»

Сьогодні 21:07
Торчинська публічна книгозбірня отримала відзнаку всеукраїнського конкурсу у номінації «Інклюзивна бібліотека».

Як розповіла Суспільному директорка бібліотеки Оксана Мельничук, участь у проєкті стала можливою, тому що в книгозбірні напередодні встановили пандус та облаштували доступний простір «Крила».

«Бібліотека розташована на другому поверсі. У нас таке приміщення, що на першому лише фоє, і людям на кріслах колісних та мамам з візочками не зовсім зручно до нас приходити. Тому виникла ідея облаштувати для них такий простір», – каже Оксана Мельничук.
Читати ще: «Робота бібліотек під час війни. Трансформація завдань»: у Луцьку відбувся круглий стіл бібліотекарів

У вересні на території бібліотеки також облаштували бібліодворик.

Завдяки місцевим жителям виготовили вуличні меблі з піддонів, які слугуватимуть для проведення різних творчих заходів та майстерок на вулиці.
«На території бібліодворика з'явилися яскраві лавки, інформаційний стенд та чудова дитяча хатинка у виконанні місцевого майстра Віктора Куляша. А неймовірні місцеві жителі взяли участь у розфарбовуванні вуличних меблів», – додала директорка книгозбірні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus