USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Клубний будинок в ЖК «Струмочок»: «Інвестор» пропонує сучасні квартири з ремонтом під Луцьком. Фото*

2 Лютого 2023 18:16
Сучасні квартири з ремонтом пропонує для своїх клієнтів Будівельна компанія «Інвестор» в клубному будинку ЖК «Струмочок». Як наголошують у компанії, клієнтам залишається лише купити, поселитися та жити в затишній оселі. Таким чином вони зможуть оминути увесь «ремонтний» стрес строком на один-два роки, який відчуває людина, коли купує квартиру в новобудові.

Загалом же у будинку, який розташований на території сучасного мікрорайону за містом у селі Струмівка, шість квартир, по дві на поверх. Квартири мають площу 93 кв. м, у кожній передбачені кухня-вітальня, три спальні та два санвузли.Тут зроблено сучасний дизайнерський ремонт, є всі необхідні меблі та базова побутова техніка.

Інформаційне агентство Волинські Новини побувало на презентації нового проєкту Будівельної компанії «Інвестор» в одній із сучасних квартир клубного будинку.
«Інвестор» продовжує проєктувати квартири з європейською класифікацією спалень

Як розповів директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський, починаючи із ЖК «Амстердам» і на майбутнє компанія буде будувати квартири з сучасним європейським плануванням, відійшовши від радянських будівельних традицій. Відповідно, і квартири у клубному будиночку – з сучасним плануванням.

«Прогресивні українські будівельні компанії у Києві, Львові та інших містах почали будувати одно-, дво- і триспальні квартири. Ця квартира є триспальною і включає зал-кухню та три окремі спальні. Основний наш клієнт, на якого ми орієнтуємося, – це сім’я з дітками. Зазвичай вони проживають у трикімнатних квартирах. Ми обрали таке планування, оскільки з нашого досвіду воно найбільш вдале та ергономічне. У ЖК «Амстердам» триспальні квартири зі схожим плануванням було продано одними з найперших», – зазначив Андрій Разумовський.
Оскільки «Інвестор» завжди намагається стежити за сучасними тенденціями, проєктування будівництва було не таким, як зазвичай. Цього разу спочатку зробили планування квартир, а потім вже спроєктували сам будинок.

«Як кажуть деякі проєктанти: «Андрію, яка різниця? Все одно ти продаси ці квартири». Але ми намагаємося зробити більше, ніж від нас очікує клієнт. Спочатку визначили, що конкретно маємо дати нашому замовнику, яка площа вітальні, санвузла та спалень буде зручною. Потім ми спроєктували квартири, передбачили комірки у підвальному приміщенні, паркомісця. А лише тоді спроєктували сам будинок», – наголосив директор будівельної компанії.
Відзначимо, що будинок побудований з сучасних матеріалів дорожчого сегменту, всі стіни – з керамічних блоків, передбачені 15 сантиметрів утеплювача, фальцева покрівля та якісні вікна.

Полегшення життя клієнтам, або Чому в квартирах вже зроблено ремонт

Для кожної квартири професійні дизайнери розробили ідеї, як має бути все облаштовано.

«Оскільки квартира іде з ремонтом, ми полегшуємо життя нашим клієнтам, яким залишається лише прийти, підписати угоду і занести речі. Тобто шлях до проживання в купленій квартирі скорочується.

Коли людина купує квартиру в новобудові, поряд з цим вона отримує багато різних проблем. Тобто власник квартири мусить підключити світло, газ, скласти екзамени на вміння користуватися котлом, потім замовити дизайн, знайти ремонтну бригаду, купити матеріали, привезти їх. Це все може розтягнутися на один-два роки, адже люди, які не займаються цим профільно, несуть більшу втрату часу і грошей. Нам це робити набагато простіше, оскільки в нас є досвідчені дизайнери, ми знаємо, де купувати матеріали, адже давно співпрацюємо з великими постачальниками і сантехніки, і меблів», – зазначив Андрій Разумовський.
Коли в «Інвесторі» проєктували цей будинок, то враховували усі проблеми, з якими зіштовхуються люди під час купівлі житла в новобудовах, адже зазвичай є багато клієнтів, які хочуть в’їхати максимально швидко.

«Є люди, які швидко починають ремонт і в’їжджають, але загалом нові будинки заселяються до трьох років. Тобто це постійні роботи, шум, невідомі люди в під’їздах, які роблять ремонт. А ми хотіли, щоб людина, купуючи тут житло, отримувала будинок, в якому ремонт ніхто робити не буде. Квартири вже готові, ви заселяєтеся і не чуєте жодних звуків. Таким чином ми максимально знімаємо стрес з наших замовників.

Перші дві квартири на першому поверсі готові, квартири на другому поверсі – на фінальному етапі. Щодо квартир на третьому поверсі, то там є можливість обговорити дизайн»,– наголосив директор «Інвестора».

Загалом у компанії планують збудувати шість таких будинків. Якщо ж в майбутньому ідея житла з готовим ремонтом сподобається клієнтам, в «Інвесторі» будуть будувати одно-, дво-, триспальні квартири, і навіть цілі під’їзди, які будуть відремонтовані під замовників.
Квартири можна придбати через державну програму єОселя

Вартість квартири становить 95 тисяч доларів. Є можливість розтермінування платежів від забудовника.

Також зараз діє державна програма єОселя, і квартири можна придбати в іпотечний кредит на 20 років під низькі відсотки (3% для пільгових категорій і 7% для решти).
«До 1 січня ця програма діяла тільки для військовослужбовців, медиків та вчителів. Якщо в листопаді та грудні вона діяла повільно і угод було небагато, то у січні лише на Волині таких угод кілька десятків. Тобто банки і будівельники активізовуються, і це є поштовхом та надією, що будівництво буде продовжуватися з гарними темпами. Тому цю квартиру, в якій ми перебуваємо, може бути продано за програмою єОселя й вона може стати для когось затишним помешканням», – зауважив Андрій Разумовський.
Відзначимо, що в процесі ремонту дві квартири у клубному будиночку продали навіть без реклами, оскільки людям, які хотіли придбати житло в компанії, підійшли ці варіанти. Тому у продажу залишилося лише чотири квартири.

По детальнішу інформацію звертайтеся до відділу продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Укачко Показати IP 2 Лютого 2023 18:31
Хворі люди, медики і вчителі непотягнуть таких кредитів,військовим потрібно воювати напередку чотири роки.
Анонім Показати IP 2 Лютого 2023 20:14
Клубний це як? Крім комуналки ще потрібно платити клубні внески?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus