USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Ключові бандерівці знищені». Росія змінює мотивацію «спецоперації» в Україні

13 Квітня 2022 21:48
На російських телеканалах змінюють тези щодо цілей «спецоперації» в Україні. Тепер російські пропагандисти виправдовують війну «терористичною загрозою з боку України».

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Роспропагандисти повідомляють, що «ключові бандерівці» знищені. Однак нібито залишилися терористи, які планують влаштувати теракти на території рф.

Щоб виправдати проведення загальної мобілізації до зс рф, російські спецслужби готують обстріли та теракти для нагнітання антиукраїнської істерії в рф та окупованому Криму.

Читати ще: Моральна ціна війни: як сьогодні психологічно почуваються російські військові

"Схожий сценарій був застосований росіянами у Другій чеченській війні. Проти чеченців воювали як російські підрозділи, так і прокремлівські чеченські сили – кадирівці. За перший рік війни сталося 5 підривів на залізниці та 6 терактів. Найбільшими терактами цього періоду стала трагедія Норд-Осту, 2002 рік, і школи в Беслані в Північній Осетії у 2004 році. Є багато свідчень, що теракти були організовані російськими спецслужбами, але винні не були покарані", – проводить паралель ЦПД.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus