USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Клінінг: що це таке, навіщо і кому потрібен*

4 Квітня 2023 17:22
В Україні зовсім нещодавно почав зростати попит на клінінгові послуги. Раніше прибирання житлових приміщень було заведено проводити власними силами. Якщо ж говорити про підприємства чи організації, наймалися працівники, які відповідали за чистоту. І не завжди це були досить фахові люди. Тому сьогодні все більше людей готові звертатися за послугами в клінінгові компанії.

Іноземне слово «клінінг» означає професійне прибирання, виконане із застосуванням спеціальної техніки та з використанням якісних хімічних засобів. Спеціально навчені клінери надають повний комплекс послуг з підтримки загального порядку, усунення сильних забруднень, очищення поверхонь від плям та ін.

Коли може знадобитися клінінг

Звичайно ж, прибирання в багатьох випадках можна провести й власними силами. Сьогодні в суспільстві ще залишилися стереотипи, що це заощаджує великі кошти. Та й не кожний готовий впустити у власне житло сторонніх людей.

Попри ці упередження послуги клінінгу все більше набирають популярності. Наприклад, у нашій країні основними клієнтами клінінгових компаній є:

- сімейні пари молодого віку (25-30 років) з дітьми чи без них;

- топменеджери чи власники невеликого бізнесу у віці 30-40 років;

- подружні пари середнього віку (40-50 років) з дітьми, які планують придбати житло.

Далі розглянемо часті випадки, коли рекомендується вдатися до послуг клінінгу, на прикладі переліку робіт, що надаються компанією Уборка 24.
Щоденне та генеральне прибирання квартир, багатоповерхових і приватних будинків

На підтримку житла в чистоті ми витрачаємо дуже багато сил і часу. Особливо, якщо це стосується генерального прибирання. Тому краще найняти професіоналів, які в найкоротші терміни та за розумну ціну зроблять ваше житло чистим. До комплексу робіт у цьому разі входять наведення загального порядку, усунення поточних забруднень і пилу, дезінфекція приміщень. Також рекомендується замовляти додаткові послуги з миття вікон, хімчистки м’яких меблів, прання великогабаритних текстильних виробів тощо.

Клінінг після ремонту чи будівництва

Самостійно провести таке прибирання дуже складно. Для усунення наслідків ремонту/будівництва знадобляться:

- спеціальне обладнання;

- високоякісні, безпечні для здоров’я хімічні речовини;

- професійний інвентар і витратні матеріали.

Клінінгова компанія гарантує усунення будівельного пилу зі стін, стелі та підлоги, чищення радіаторів, вологе прибирання всіх горизонтальних і вертикальних поверхонь. Проводиться знепилення різних тумбочок, шаф та інших елементів меблів (включно з м’якими), очищення поверхонь від залишків будівельних сумішей (цементу, клею, шпаклівки), чищення вимикачів, розеток, вентиляційних решіток та багато іншого.
Прибирання закладів типу ХоРеКа

У цьому разі йдеться про надання клінінгових послуг у різних форматах. Це може бути:

- разове прибирання після банкетів чи корпоративів;

- генеральне прибирання;

- післяремонтний клінінг;

- щоденне підтримання чистоти.

Роботи проводяться комплексно: від виносу сміття, знепилювання поверхонь і миття вікон, до чищення м’яких меблів.

Однією з головних переваг клінінгових компаній у цьому разі є можливість роботи 24/7.

Також клінінгова компанія Уборка 24 проводить прибирання тренажерних залів, готельних номерів, торгових площ, офісів та інших приміщень.

Звертайтеся за послугами з наведення чистоти в професійні клінінгові компанії, і ви заощадите власні сили, кошти, а головне, час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Єгор Показати IP 4 Квітня 2023 21:35
А чи є клінінгові компанії в Луцьку!????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus