USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ківерцівщина в скорботі: у громаді проведуть в останню путь двох Захисників

10 Жовтня 2023 18:40
У Ківерцівській громаді 11 та 12 жовтня оголошені Днями жалоби. Жителі громади попрощаються із двома загиблими військовими – Андрієм Степановим та Олександром Грицанюком.

Про це інформують у міській раді.

Тіло військовослужбовця Андрія Степанова зустрінуть 11 жовтня орієнтовно о 11.30 год. Маршрут траурного кортежу: Луцька – Княгині Ольги – Грушевського – Луцька – Сонячна,53а – до рідної домівки.

Церемонія поховання відбудеться теж 11 жовтня. Заупокійну панахиду відслужать у Свято-Покровському соборі м. Ківерці.

О 12.00 год. траурний кортеж рушить від дому до собору (піша хода). Маршрут: Сонячна- Романа Шухевича (перейм. Воровського) – Залізнична – Літописна – Незалежності – Шевченка.

Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.
Тіло військовослужбовця Олександра Грицанюка зустрінуть 11 жовтня орієнтовно о 17.30 год.

Маршрут траурного кортежу: Луцька – Княгині Ольги – Грушевського – Луцька - Романа Шухевича- Залізнична – Літописна – Київська – Ковельська – Дорошенка – Свободи – Весняна,13 (перейм. 8 березня) – до рідної домівки.

Церемонія поховання відбудеться у четвер, 12 жовтня. Заупокійну панахиду відслужать у Свято-Покровському соборі м. Ківерці.

О 10.00 год. траурний кортеж рушить від дому до собору (піша хода). Маршрут: Свободи – Ковельська – Незалежності – Шевченка. Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.
Жителів громади просять гідно зустріти та провести в останню путь загиблих Героїв.

З метою вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців Олександра Грицанюка та Андрія Степанова 11 та 12 жовтня 2023 року оголошені Днями жалоби на території Ківерцівської громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих військових. Вічна пам'ять та незгасна слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus