USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

Кіна на буде: замість Голлівуду в РФ показуватимуть індійські та російські фільми

22 Березня 2022 00:22
Російські мережі кінотеатрів заморожують ціни на квитки та продукцію кінобарів, але замість голлівудських стрічок показуватимуть радянські, російські, індійські, латиноамериканські й південнокорейські фільми.

Керівники п’яти найбільших кіномереж РФ – «Формула Кино/Синема Парк», «Каро», «Киномакс», «Синема стар» і «Премьер-зал», які займають понад 30% ринку, заявили про рішення заморозити ціни, пише ЕП.

За словами гендиректора однієї з мереж, через санкції на 80% зросли витрати на лампи та деталі до кінопроєкторів.

При цьому через переорієнтацію лідером за зборами в кінопрокаті минулого тижня був концерт південнокорейського гурту BTS.

Раніше провідні голлівдуські кіностудії – Sony, Disney, Paramount та Warner Bros. – призупинили діяльність в РФ та скасували всі премʼєри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus