USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Полтаві зросла до 52, під завалами ще можуть бути люди

Сьогодні 10:07
Через ракетний удар по Полтаві 3 вересня загинули 52 людини, майже 300 поранено. Під завалами будівлі військового інституту можуть перебувати люди.

Про це Суспільному зранку 4 вересня повідомила речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко. За її даними, кількість загиблих зросла до 52, із них 22 було деблоковано з-під завалів. Також 271 людину поранено.

Відомо, що під завалами шестиповерхової будівлі навчального корпусу можуть перебувати до 13 людей. Нині з місця обстрілу вивезли 800 тонн будівельного сміття.

Читати ще: Вранці під час повітряної тривоги вибухи також лунали біля Луцька і в Рівному

Також відомо про пошкодження трьох багатоквартирних і п’яти приватних будинків, а ще офісного приміщення, розповіла Світлана Рибалко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus