USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Обстріл Яворівського полігону: кількість загиблих зросла до 35

13 Березня 2022 12:45
На 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«На жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу центру миротворчості та безпеки.

Ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі.

Команда Львівської ОВА буде оновлювати дані, тому слідкуйте виключно за офіційними повідомленнями», – йдеться у повідомленні.

За даними Львівської ОВА, під час ворожого авіанальоту було випущено 8 ракет, а ціллю противника був Міжнародний центр миротворчості та безпеки (Яворівський полігон). Удар був нанесений по одній з військових частин. Раніше повідомляли про 9 загиблих та 57 поранених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Березня 2022 13:42
Генералів і полковників в якості солдат на передову - змивати ганьбу кров'ю і вчити воєнному мистецтву з нуля. Навчання і зосередження військових в старих корпусах і на старих полігонах є злочинною халатність або державною зрадою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus