USD 40.70 41.00
  • USD 40.70 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Кілька разів ловили п’яним: у волинянина на 10 років забрали права

30 Червня 2024 17:20
На Волині судили чоловіка, який кілька разів їздив у нетверезому стані. Його на 10 років позбавили прав та оштрафували на 51 тисячу гривень.

Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Як з’ясувалося, увечері 30 березня 2024 року Володимир Х. керував автомобілем Mitsubishi Colt у селі Будятичі. У нього помітили ознаки наркотичного сп’яніння – порушення координації рухів і почервоніння очей. Від проходження огляду в закладі охорони здоров`я водій відмовився.

На судове засідання обвинувачений з невідомих причин не прибув. Вину підтвердили рапортом поліції, постановами та відеозаписом з місця події.

Читати ще: Їздив п'яним у Луцьку: водія BMW позбавили прав та стягнули з нього 17 тисяч

Суд з’ясував, що чоловік неодноразово протягом року притягувався до адмінвідповідальності, однак належних для себе висновків не зробив.

У підсумку Володимира Х. визнали винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 130 КУпАП. Йому призначили 51 тисячу гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на 10 років.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Oleksandr Показати IP 30 Червня 2024 20:16
Але цьому козлу чомусь повістку не вручають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus