USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Кібератака на радіо: рашисти запустили фейк, що Зеленський в реанімації

21 Липня 2022 16:45
Хакери атакували українські радіостанції та розповсюдили фейк про проблеми зі здоров’ям Президента України Володимира Зеленського.

21 липня було здійснено кібератаку на сервери та мережі радіостанцій TAVR Media, повідомляє Держслужба спецзв'язку та захисту інформації.

В управлінні радіогрупи – 9 провідних радіостанцій: Хіт FM, Radio ROKS, KISS FM, Radio RELAX, Мелодія FM, Наше Радіо, Radio JAZZ, Classic Radio і віднедавна Радіо Байрактар.

Кіберзловмисники розповсюдили інформацію про те, що Володимир Зеленський нібито перебуває в реанімації, а його обов’язки виконує голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

У радіохолдингу TAVR Media заявили, що на мережу радіостанцій здійснили кібератаку, а озвучена в ефірах інформація не відповідає дійсності. Наразі відповідні служби працюють над вирішенням проблеми.
Натомість Володимир Зеленський оперативно відреагував на кібератаку, спростувавши вигадки рашистів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus