USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

«Хвиля добра»: у Луцьку відбувся благодійний ярмарок

17 Грудня 2021 19:45
17 грудня 2021 року на площі поблизу кав’ярні-кондитерії «Старе місто» відбувся благодійний ярмарок «Хвиля добра».

На відкриття завітало чимало лучан та гостей міста, інформує департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Творчу частину ярмарку відкривав відомий музикант та співак Сергій Скулинець. Неперевершено ніжний танок від колективу «Гармонія» та пісня «Обійми мене» у виконанні Маргарити Ярути полонила усіх присутніх. На свято також завітав справжній Миколай.

А згодом вже почався ярмарок. Цього дня усі охочі могли придбати для себе різноманітні творчі вироби: від ялинкових прикрас до картин, від еко-сумок до прикрас. Купити можна було й різні смаколики.

Наголошують, якщо ви не змогли відвідати ярмарок сьогодні, 17 грудня, кав’ярня-кондитерія за адресою вул. Драгоманова, 11, радо прийме вас у найближчий тиждень. Ще є багатий вибір різноманітних товарів.

Це вже другий ярмарок «Хвиля добра» у Луцьку – захід стає традиційним, об’єднує зусилля багатьох організацій, установ, волонтерів та просто небайдужих людей. Під час «Хвилі добра» організатори збирають кошти для допомоги конкретній людині.

Цього року організатори «Хвилі добра» закликають допомогти маленькому хлопчику – Нікіті Крижному, якому вся Україна збирала кошти для придбання найбільш дороговартісного препарату (2,3 млн доларів). Діагноз Нікіти – СМА (спінальна м’язева атрофія). Нікіта проживає у Києві, йому 2 роки. На сьогоднішній день малюк вже отримав терапію, тепер родина потребує довгої та складної реабілітації.

Організатори ярмарку: департамент молоді та спорту Луцької міської ради, арт-локація «Творчий калейдоскоп», кав’ярня-кондитерія «Старе місто» та громадська організація батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus