USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Хвороба повертається: викладачці ВНУ збирають кошти на лікування

Сьогодні 18:10
Викладачка філософії Волинського національного університету імені Лесі Українки Людмила Миколаївна Опейда вже майже рік невпинно бореться із захворюванням печінки.

Тож, влітку минулого року жінці зробили операцію, після чого, аби зменшити вплив хвороби на організм, потрібно було пройти лікування. Після п’яти повних та двох часткових курсів спеціальними препаратами, стан пані Людмили покращився. Проте на повторній комп’ютерній томографії наприкінці літа у пацієнтки виявили погіршення здоров’я.

«Після пройдених курсів, я три літні місяці відпочивала, і вже почувала себе набагато краще, але за вимогою лікарів 26 серпня пройшла діагностику у Львові і виявилося, що хвороба повертається. Збільшилася кількість тих вогнищ і розміри деяких також збільшилися, тому лікарі рекомендують знову пролікуватися», – розповіла Людмила Миколаївна.

Зважаючи на фінансове становище, повний курс двома необхідними препаратами жінка дозволити собі не може, тому лікарі наполягли ще хоча б тричі пройти лікування одним з них – «Авастином».

Щодо ціни на препарат, пані Людмила каже, що у тій аптеці, де вона його завжди купувала, він залишився майже незмінним – 38,300 за одну ампулу, на один курс лікування таких потрібно дві, тобто понад 76 тисяч гривень. Для жінки ця сума є непідйомною, зважаючи на те, що за попередні курси лікування досі потрібно розраховуватися.

Також Людмила Миколаївна звертається до фондів, благодійних організацій та усіх небайдужих, хто може допомогти накопичити необхідну суму на три курси лікування, яке потрібно розпочати якнайшвидше. Допомагатимуть у цьому і надалі спеціалісти лікарні Святого Пантелеймона у Львові.

До збору коштів долучилися і студенти ВНУ, які відкрили додаткову банку, приєднатися до їхнього збору можна за посиланням https://send.monobank.ua/jar/3Fbpz8Fd64

Допомогти Людмилі Миколаївні можна за реквізитами: 4149 4993 4623 9377 (ПриватБанк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus